Contact

brede kijk op kinderopvang

kommagroep

Vragen? Opmerkingen?

 

 

Een kinderfeestje: enkele ideetjes

 

Je zoon of dochter is jarig. Feest! Er zijn tal van mogelijkheden hoe je een geslaagd feestje organiseert voor de jarige en zijn of haar vriendjes. Laat je inspireren van goedkope ideetjes, tot mogelijkheden met een prijskaartje.

 

Een pannenkoekje of ijsje gezellig thuis. De creatieve zielen kunnen zich laten gaan in aankleding, spelideetjes (zoektochten, muzikaal pak,...), entertainment zodat er thuis een geslaagd feestje kan zijn. De jarige kan hierop mee zijn of haar stempel op plakken zodat het feest een succes wordt.

 

Zelf niet creatief in spelidee├źn? Er zijn verschillende bedrijven die themakoffers aanbieden die gebruikt kunnen worden thuis. Als je zelf toch liever de handen volledig vrij hebt, kan je kiezen voor workshops of animatie aan huis. Er zijn verschillende bedrijven die deze mogelijkheden aanbieden, soms inclusief een drankje en hapje.

 

Toch liever buitenhuis? Spelen in een binnenspeeltuin,  bowlingsfeestje, zwemfeestje, rolschaatsen of een cultuuruitstap op maat van kinderen zijn ook toppers.

 

Veel plezier!

 

 

 

 

 

 

 

Administratief centrum

Koningin Astridlaan 12 - 2800 Mechelen

info@vdkomma.be

Ondernemingsnummer vzw Komma 0477-558-120

Ondernemingsnummer vzw VDKO 0451-789-772