Contact

brede kijk op kinderopvang

kommagroep

Vragen? Opmerkingen?

 

Week van de buitenschoolse kinderopvang 2018 - APPLAUS

 

En dit jaar nemen we het zeer letterlijk! Licht uit, spot aan. Ga in de schijnwerpers staan! We focussen op podiumkunsten onder de noemer ‘applaus’. Applaus is het eten van de kunstenaar en in elk van ons schuilt een artistiek talent. Tijdens de week van de buitenschoolse opvang dagen we jullie uit om deze talenten te ontdekken en te laten zien. Zowel de kinderen als de begeleiders kunnen zich ontpoppen tot ware danssterren, zangers, goochelaars en acteurs. Muziek maken of je stem als instrument gebruiken, het kan allemaal.

 

En belangrijk natuurlijk, is het applaus! Dit is een uitgelezen kans om ouders en mensen uit de buurt uit te nodigen om te komen kijken en te genieten van een voorstelling. Een beetje gezonde spanning en plankenkoorts horen er misschien wel bij. De ontlading is des te groter wanneer de kinderen een warm applaus en een staande ovatie in ontvangst kunnen nemen.

We wensen jullie heel wat inspiratie om er samen met de kinderen, de ouders en de buurt een spetterende week van te maken! Veel succes!

 

 

 

Folder

Tekenblad

Inspiratiemap

Administratief centrum

Koningin Astridlaan 12 - 2800 Mechelen

info@vdkomma.be

Ondernemingsnummer vzw Komma 0477-558-120

Ondernemingsnummer vzw VDKO 0451-789-772